Lahmacun

Yöresel lezzeti aradığınızda sizleri bir adım öteye götürmeden, bol malzemesi ve incecik hamuruyla sadece bir kaç dakikada hazırlayabileceğiniz ve sonrasında bir daha vazgeçemeyeceğiniz lezzet!

Çeşitler:
- Klasik
- Sebzeli

Pişirilme Önerisi
- Dondurucudan çıkardığınız lahmacunları fırın tepsisine dizin.
- Tepsiyi, önceden 220 derecede ısıtılmış fırının orta rafına yerleştirin ve 5-7 dakika pişirin.
- Piştikten sonra lahmacunun arasına kıvırcık, domates, soğan ve maydanoz koyarak dürüm yapabilirsiniz. Diğer bir seçenek ise lahmacunlar piştikten sonra arasına közlenmiş patlıcan, soğan ve maydanoz koyarak misafirlerinize ve kendinize eşsiz bir lezzet sunabilirsiniz.
- Piştikten sonra hemen tüketilebilir.
- Belirtilen pişirme ısısı ve süresi sizin damak tadınıza ve fırınınızın özelliğine göre değişkenlik gösterebilir.
- Yukarıda verilen pişirme değerleri ev tipi fırınlar içindir. Endüstriyel fırınlarda pişirme süreleri ve dereceleri değişmektedir.
Ürün Bilgileri