Pide

Aklınıza düştüğü anda; çıtır çıtır hamurunun üzerinde, akışkan kaşar peynirinin uzayan lezzeti...
Hiç bitmeyecek gibi değil mi?

Çeşitler:
- Kaşarlı
- Kaşarlı & Domatesli
- Kaşarlı & Sebzeli
- Kaşarlı & Ispanaklı
- Kıymalı

Pişirilme Önerisi
- Dondurucudan çıkardığınız pideleri fırın tepsisine dizin.
- Tepsiyi, önceden 220 derecede ısıtılmış fırının orta rafına yerleştirin ve 5-7 dakika pişirin.
- Pişirmeden önce pidenin üzerine domates, biber gibi sebzeler ile süsleyebilirsiniz. Etrafına tereyağı sürerek lezzetine lezzet katabilirsiniz.
- Piştikten sonra hemen tüketilebilir.
- Belirtilen pişirme ısısı ve süresi sizin damak tadınıza ve fırınınızın özelliğine göre değişkenlik gösterebilir.
- Yukarıda verilen pişirme değerleri ev tipi fırınlar içindir. Endüstriyel fırınlarda pişirme süreleri ve dereceleri değişmektedir.
Ürün Bilgileri